Zoetigheid maken in Quarantaine
6 juli 2020

Tijd voor vernieuwing?

Tips voor een luxe interieur met een klein budget


Het maken van je droomhuis kan moeilijk zijn, vooral als je een krap budget hebt. Gelukkig zijn er manieren - zelfs met een beperkt budget - om de high-end look te krijgen waar je van droomt.
Interieurontwerpers hebben in de loop der jaren een paar geheimen gedeeld die huiseigenaren enig inzicht hebben gegeven in hoe ze hun huis er elegant uit kunnen laten zien zonder de bank te verslaan. Van het toevoegen van kussens en een nieuwe verflaag tot raambekleding en hardhouten vloeren, dit zijn eenvoudige oplossingen die u moet kennen.
Hier ontdekt u 10 van de eenvoudigste en goedkoopste manieren om uw huis er elegant uit te laten zien. Neem de tijd om te blijven lezen - u zult misschien verbaasd zijn over deze eenvoudige trucs om uw gasten voor de gek te houden door te denken dat u een high-end leven leidt


Kroonlijsten - Details zijn belangrijk


Het zit allemaal in de details. Als het gaat om het inrichten van uw huis om er high-end en op maat gemaakt uit te zien, zijn details de sleutel. In dit geval is het detail kroonlijst.
Kroonlijsten kunnen een kamer er compleet of afgewerkt uit laten zien; het brengt het plafond en de muren samen, wat ze een elegante uitstraling geeft. Zonder deze finishing touch zien kamers er vaak goedkoop of onvoltooid uit.
Gelukkig is kroonlijsten relatief goedkoop (vooral de plastic, overschilderbare versies), waardoor het voor bijna elk budget betaalbaar is. Er zijn veel breedtes om uit te kiezen, maar als u een grotere impact wilt, kiest u de breedste trim die uw budget toelaat. Voor de ultieme glamour, probeer alle soorten sierlijsten aan uw huis toe te voegen, d.w.z. kroon, hoge plint, plafondbalken, kolommen, plafondmedaillons, stoelrails enz ...

Verf - kleur is belangrijk


Verfkleur is misschien wel een van de moeilijkste beslissingen om te nemen bij het inrichten van een kamer, vooral wanneer het resterende decor gebaseerd zal zijn op het kleurenpalet. Als u echter op zoek bent naar elegantie, zijn er bepaalde kleuren die uw huis direct glamour geven.
Kies een van deze twee kleuropties: gedurfde en dramatische OF zachte, ingetogen tinten. Met deze tinten voegt u direct elegantie toe aan uw huis. Het hangt gewoon af van uw kleurpersoonlijkheid in termen van welke optie u kiest.
Binnendeuren zwart schilderen is een ander geweldig idee. Het zorgt automatisch voor een duur gevoel, zonder veel schade aan je portemonnee te veroorzaken. Als u voor deze optie kiest, zorg er dan voor dat u wat zwarte accessoires aan de ruimte toevoegt om het algehele ontwerp aan elkaar te knopen.

Kussens - Comfort en elegantie


Kussens in uw hele huis dienen twee doelen. Ten eerste kunnen ze, als ze correct zijn gekozen, de elegantie-factor echt versterken. Twee, ze bieden uw gasten een beetje extra comfort op de bank en geven uw kamers een gezellig, gelaagd gevoel.
Het comfortaspect spreekt voor zich, dat wil zeggen als u kiest voor kussens die groot genoeg zijn om op te rusten en zacht zijn. Over maat gesproken, u wilt de standaard 12 tot 18 inch voor een sierkussen vermijden. Kies in plaats daarvan iets groters, zoals een 22-inch kussensloop gevuld met 24-inch inzetstukken.
Grote, overvolle kussens zorgen voor een zeer zachte, elegante uitstraling - en beknibbel niet op de kussenslopen, met dons gevuld is de enige manier om te gaan.

Geef een reactie